Cadou de Valentine’s Day: „Anti Love Story” la Teatrul Jean Bart

Ce poate fi mai romantic azi, de Valentine’s Day, decât o comedie romantică la Teatrul Jean Bart? Iar când piesa este „Anti Love Story”, cu atât mai mult merită văzută în doi. Desigur, dacă mai prindeţi ultimele bilete la acest spectacol programat azi, de la ora 19.00. (Informaţii la Agenția de bilete: 0240532115)

Potrivit criticilor, Anti Love Story este o comedie romantică modernă, care nu urmează rețeta siropoasă din filmele de gen. Montarea prezintă, într-un limbaj sincer și direct, douăsprezece perspective diferite asupra iubirii și a modului în care o trăiesc acum tinerii, bătrânii, soții și soțiile, amanții, amantele sau prietenii. Ce mai înseamnă dragostea în epoca vitezei, a internetului, a Facebook-ului și a WhatsApp-ului? Spectacolul aduce în prim-plan o temă foarte actuală: love today nu mai este ce era love yesterday, idealul de iubire fiind mult mai greu de atins.

Anti Love Story spune șase povești de iubire ale momentului, așa cum le trăiesc, astăzi, oameni cu istorii și vârste diferite. Douăsprezece suflete trăiesc intens variate tipuri de dragoste și ne arată cum influențele exterioare și presiunile sociale conturează modul în care ajungem să ne comportăm în relațiile cu cei pe care îi iubim.

Ditribuţia: Ionuț Iftimiciuc, Mădălina Borş, Andrei Bibire, Teodora Calagiu, Radu Catană, Adrian Ionescu, Radu Mateucă, Gabriela Alexandru, Şerban Melnic, Tamara Roman, Alex Vlad, Grațiela Popa, Vlad Rădescu. Regia: Cristian Bajora.

Desigur, după o piesă de teatru originală semnată de tulceanul Ştefan Caraman.

Ce spun actorii

.

 

.

 

Back to top button