Ştirea zilei

Ştefan Ilie şi George Şiscu propun un „ACORD AL DREPTEI” și pentru tulceni!

Potrivit unui anunţ făcut public în această dimineaţă atât pe pagina oficială de Facebook a PNL Tulcea cât şi pe paginile lor de oameni politici, Ştefan Ilie (candidat pentru Primăria Tulcea) şi George Şişcu (candidat pentru  preşedinţia Consiliului Judeţean) au lansat propunerea pentru un „ACORD AL DREPTEI” celor de la USR, PLUS şi PMP.

La București s-au pus bazele unei construcții menite să scoată Capitala din trecut. În tot mai multe județe din țară aceste partide abandonează vechile neînțelegeri, stâng rândurile și se unesc, pentru ca la alegerile locale comunitățile lor să aibă o alternativă viabilă la ceea ce oferă PSD.

Credem cu tărie că se poate și la Tulcea. Dacă la București se dă ora exactă, e timpul să ne fixăm cu toții ceasurile.

În ultimii ani am dovedit că putem lucra împreună: am strâns semnături, ne-am implicat în activități comune în municipiu și în județ.

Am căutat tot timpul să avem relații bune cu USR, cu PLUS și cu PMP și știm că aceste partide, prin oamenii de calitate pe care îi au, printr-un acord de colaborare, împreună cu PNL Tulcea, vor câștiga alegerile, vor munci pentru locuitori și vor produce schimbarea în bine.

Suntem deschiși, sinceri și dorim dialog.
Acum #sepoate!”

Back to top button