fbpx
Ştirea zilei

Camioanele restricționate la trecerea bac Isaccea!

Autoritățile de frontieră din Ucraina au anunțat că pentru 24 ore, se interzice circulația autovehiculelor de mare tonaj pe traseul “Reni-Odessa”, din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a ninsorilor abundente. Potrivit conducerii Navrom Bac Galați, societatea care operează trecerea bac de la Isaccea, la ora 18 au trecut în România ultimele camioane de pe malul ucrainean.

Din acest motiv și autoritățile române au anunțat azi că se restricționează circulația camioanelor prin PTF Isaccea până la revenirea la normal a condițiilor meteo și redeschiderea circulației în statul vecin.

,,Precizam că, la acest moment, traficul autoturismelor se desfășoară normal prin PTF Isaccea, însă vă rugăm să aveți în vedere posibile situații cauzate de condițiile meteo nefavorabile care vă pot îngreuna deplasarea.

Pentru a evita neplăceri, vă rugăm să consultați aplicația traficonline, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră, unde se pot vizualiza, în timp real, timpii de așteptare în puncte! În egală măsură, vă rugăm să vă informați cu privire la condițiile meteo din țara de destinație!  Echipați-vă mijlocul de transport corespunzator condițiilor meteo! Fiți prudenți!” se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button