Ştirea zilei

Ceremonial militar religios și spectacol ,,Hai să dăm mână cu mână!”în Piața Civică de la ora 11

Astăzi, 24 IANUARIE, începând cu ora 11, Instituția Prefectului județul Tulcea, în colaborare cu Garnizoana Tulcea, va organiza un ceremonial militar și religios care să marcheze Ziua Unirii Principatelor Române de la 24 ianuarie 1859.

Primirea oficialităților, prezentarea onorului și salutul drapelului de luptă și intonarea imnului național vor fi urmate de un ceremonial religios după care o serie de oficialități vor lua cuvântul și vor evoca momentul de la 1859. După alocuțiuni, garda de onoare se va retrage din Piața civică pentru a face loc tulcenilor prezenți să participe la o horă.

Pentru aceștia și nu numai, de la ora 12:00, în Piața Civică,  Ansamblul Profesionist Baladele Deltei, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean și Primăriei, organizează un spectacol în care  pe scena din Piața civică vor urca , Ansamblul Artistic Profesionist „BaladeleDeltei“ al Primăriei Tulcea, Ansamblul „Danubius“ al Centrului Cultural „Jean Bart“ Tulcea, Ansamblul „Cununița“ din Topolog, precum și trupa Millenium, Nicolae Voiculeț și Ilie Caraș.

 

Back to top button