fbpx
Anunţuri

Clinica „C My Dent Smile” din Grindu, Tulcea, deschisă cu succes prin programul Start Up Nation Romania 2022

Comunicat de presă

Clinica „C My Dent Smile” din Grindu, Tulcea, deschisă cu succes prin programul Start Up Nation Romania 2022

Grindu, Tulcea – 02.10.2023

Prin oportunitatea de finanțare oferită de programul de finanțare „Start Up Nation Romania 2022”, a luat naștere o nouă și modernă clinică stomatologică în Grindu, Tulcea: C My Dent Smile. Noua clinică stomatologică este rezultatul pasiunii pentru medicină dentară și a dorinței de a oferi servicii stomatologice de înaltă calitate locuitorilor din Grindu și împrejurimi.

La clinica C My Dent Smile pacienții beneficiază de servicii stomatologice complete, de la consultațiii și igienizare la tratamente complexe, toate sub supravegherea unei echipe de specialiști cu experiență în domeniu.

Un aspect notabil al acestei clinici este angajamentul față de calitatea serviciilor și furnizarea de tratamente personalizate pentru fiecare pacient.

Suntem aici pentru a crea zâmbete frumoase și sănătoase. Fiecare pacient este unic, așa că tratamentele noastre sunt adaptate nevoilor și preferințelor individuale”, a declarat Dr. Camelia Cristina Rotaru, fondatorul clinicii.

Clinica C My Dent Smile dispune de echipamente medicale de ultimă generație și urmărește cele mai noi tehnologii din domeniul stomatologiei pentru a asigura servicii de calitate superioară. De asemenea, pacienții se bucură de un ambient prietenos și confortabil, conceput pentru a reduce stresul asociat vizitelor la dentist.

Pentru programări și mai multe informații, vă invităm să contactați clinica la numărul de telefon 0754.671.301 sau să ne faceți o vizită în comuna Grindu, Jud. Tulcea, str. Principală, nr. 50.

Clinica C My Dent Smile a fost finanțată printr-un grant accesat în cadrul programului Start Up Nation România 2022.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button