COD GALBEN: Situaţia momentului – ora 18.00

CAZURI MEDICALE
Turcoaia – 1 bărbat, vârsta de 49 de ani – cu amețeli și slăbiciune – a intervenit SAJ Măcin;
Niculițel – O femeie în vârstă de 64 de ani, cefalee, tratament psihitaric – a intervenit S.A.J. Tulcea şi D.N.

PERSOANE BLOCATE PE DRUMURI
Două cantoane spre Ceamurlia de Sus – o maşină blocată, 4 persoane (1 copil – 10 ani, o femeie – 70 de ani) – Intervine – D.J. cu freză

ÎNLĂTURARE EFECTE METEOROLOGICE
Înlăturare țurțuri în municipiul Tulcea – Intervine Detașamentul de pompieri Tulcea cu 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi.

Localități fără energie electrică: 43

În cursul zilei de azi, 6 februarie a.c., polițiștii tulceni au fost mobilizați pentru a asigura măsuri de siguranță publică și pentru a interveni în sprijinul cetățenilor, având în vedere avertizarea meteorologică privind intensificarile vântului și ninsoarea viscolita.
In acest context, polițiștii au intervenit în patru cazuri, pe drumurile județene situate între localitățile Agighiol-Sabangia, Carcaliu- Macin, Malcoci- Tulcea, Turcoaia, ajutand participanții la trafic sa ajungă în siguranță, la destinație.
Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au aplicat și o sancțiune contravențională, în valoare de 2610 lei, unui conducător auto care pornise la drum fără a avea inspecția tehnică periodică efectuată si fara anvelope de iarnă.

Drumuri naţionale deschise circulaţiei rutiere

Începând cu data de 06.02.2020, ora 17:30 se ridică restricția de circulație a autovehiculelor de pe tronsonul DN 22 Tulcea – Isaccea – Garvăn – Măcin – Smârdan, cu excepția autovehiculelor mai mari de 7,5 tone.

Începând cu data de 06.02.2020, ora 17:30,se ridică restricția de circulație a autovehiculelor de pe tronsonul DN 22 E Garvăn – I.C.Bratianu, cu excepția autovehiculelor mai mari de 7,5 tone.

Începând cu data de 06.02.2020, ora 17:30, se ridică restricția de circulație de pe tronsonul DN 22 H, varianta Babadag, cu excepția autovehiculelor mai mari de 7,5 tone.

Back to top button