fbpx
Consiliul Judeţean

Comuna Ceamurlia de Jos a primit cea mai mare rectificare din banii de la Guvern!

Pe modelul  sumelor repartizate săptămâna trecută Județului Tulcea și Municipiului Tulcea, 6,5 milioane de lei și respectiv 5 milioane de lei, la fel ca în toate celelalte UAT-uri din țară, și sumele pentru orașe au fost repartizate de Guvern la fel de echitabil. Adică sume similare pentru fiecare oraș și respectiv comună.

Azi, în ședință extraordinară, consilierii județeni au votat în unanimitatea celor 27 de aleși prezenți pentru aceste repartizări de sume: 40.810 lei pentru cele patru orașe din județul nostru și respectiv 34.490 lei pentru fiecare comună.

Deoarece comuna Ceamurlia de Jos avea o situație mai deosebită în ceea ce privește plata unui constructor au fost unele  , rectificări”.

,,Comunele Cerna și Crișan au renunțat la sumele primite de la buget pentru comuna Ceamurlia de Jos care a primit în total 100.000 lei. Pentru că acolo era mai mare nevoie pentru plata unui constructor” a precizat în cadrul ședinței președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Tot șeful executivului de la Consiliul Județean Tulcea a mai anunțat consilierii că este foarte posibil ca aceste sume cu rectificări să nu fie ultimele din acest an.

,, Așa cum anunțam și la ședința ordinară că e posibil să avem această extraordinară cu sume pentru rectificări vă anunț și acum că până la sfârșitul anului e posibil să mai avem o extraordinară” a anunțat președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE