fbpx
Anunţuri

Comunicat de presă SC MIKRO TOUR TRANSPORT SOCIAL SRL

SC MIKRO TOUR TRANSPORT SOCIAL SRL este o firma noua , intreprindere sociala infiintata in cadrul Proiectului „Mediul Rural – viitor antreprenorial!” POCU/1009/8/3/146510, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Firma ofera servicii de  transport pasageri pe cai navigabile interioare  si prin acest serviciu, firma vine cu o soluție pentru locuitorii aflati in satele izolate din zona Caraorman, satul Uzlina și satul Gorgova dar si localitatile aflate intre Maliuc si Crisan,  contribuind astfel la diversificarea infrastructurii de transport in Delta Dunarii.

In cadrul acestui proiect ne-am propus o campanie de promovare a firmei si a nediscriminarii in localitati din zona rurala ITI Delta Dunarii, respectiv localitatile Crisan si Murighiol.

 In data de 01.09.2023,cu sprijinul Primariei din Crisan a avut loc Campania privind promovarea nediscriminarii si a intreprinderii sociale, campanie la care au participat 17 persoane, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa desfasuram o astfel de actiune si in Murighiol cu participare de aprox 15 persoane.

Achiziționând serviciile MIKRO TOUR TRANSPORT SOCIAL SRL veti sprijini promovarea nediscriminării în societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button