fbpx
Ştirea zilei

Conducere nouă la Tribunalul Tulcea!

- şi Judecătoria Babadag are un preşedinte nou

Prin Hotărârea nr. 990 din 24 iulie 2020 a Consiliului Superior al Magistraturii – Secţia pentru judecători, judecătorul Luminiţa Niculache a fost delegată, pentru o perioadă de 6 luni, la conducerea Tribunalului Tulcea, în calitate de preşedinte de instanţă.
Absolventă a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, cu lucrarea de diplomă în Drept Financiar „Procedura bugetară”, actualul preşedinte al Tribunalului Tulcea şi-a început activitatea ca procuror stagiar în anul 1996 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea pentru care a ocupat şi funcţia de prim-procuror adjunct din 1999 până în 2004 când a promovat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.
Din luna iunie 2009 şi-a început cariera de judecător la Tribunalul Vaslui pentru care a ocupat funcţia de şef al Secţiei Penale din 2010 până în 2011 când i s-a aprobat transferul la Tribunalul Tulcea.
Din luna iulie 2015 şi până anul acesta în luna iulie, prin delegare şi apoi numire, juecătorul Luminiţa Niculache a condus Secţia Civilă, de Contencios administrativ şi Fiscal al Tribunalului Tulcea până la delegarea pe funcţia de preşedinte de instanţă, începând cu data de 24 iulie 2020.
Cu o zi înainte, respectiv în data de 23 iulie 2020, Consiliul Superior al Nagistraturii – Secţia pentru judecători, prin Hotărârea nr. 993 l-a delegat, tot pe o perioadă de 6 luni, pe judecătorul Răzvan Arcadiu Vitoş, începând cu data de 24.07.2020, în calitate de vicepreşedinte al Tribunalului Tulcea.
Referitor la fostul vicepreşedinte al Tribunalului Tulcea, judecătorul Florin Şurculescu, prin Hotărârea nr. 992 din 23 iulie 2020 a Consiliul Superior al Magistraturii – Secţia pentru judecători, secţia pentru judecători a hotărât ca acesta să fie delegat, tot pe o perioadă de 6 luni, începând cu data de 24.07.2020 în calitate de preşedinte al Judecătoriei Babadag.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE