fbpx
Ştirea zilei

Conferință Forța Dreptei cu Ludovic Orban la Tulcea!

Sala Toma Caragiu a Hotelului Delta**** a fost azi, 6 aprilie 2024, gazda conferinței județene a filialei Partidului Forța Dreptei, o conferință la care a fost invitat, și-a onorat invitația, președintele partidului Ludovic Orban. Delegați de la majoritatea filialelor din județ au participat cu această ocazie la validarea prin vot a singurului candidat la funcția de președinte al organizației județene a Partidului Forța Dreptei Tulcea, până ieri interimarul Gabriel Herea.

Fiind unul dintre partidele care constituie Alianța Dreapta Unită, la conferința județeană a filialei Partidului Forța Dreptei a fost invitat și a participat și președintele organizației județene USR Tulcea, deputatul Eugen Terente alături de câțiva membri din biroul executiv județean USR.

În unanimitatea voturilor exprimate de cei prezenți în sală, Gabriel Herea a fost confirmat președintele organizației județene însă acesta nu va candida la nici una din funcțiile pentru care în cadrul  alianței s-au purtat negocieri în ultimele 2 luni.

Octavian Motoc, în calitatea sa de președinte al organizației municipale va fi candidatul desemnat de Partidul Forța Dreptei  pentru funcția de primar al municipiului Tulcea acesta fiind validat ca și candidat al Alianței Dreapta Unită. Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea cei de la USR urmează să-și desemneze candidatul, cel mai probabil acesta fiind deputatul Eugen Terente.

De ce Motoc și nu Haliț la Primăria Tulcea? Gabriel Herea explică

Potrivit președintelui organizației județene a Partidului Forța Dreptei, Gabriel Herea, în sală au fost prezenți și 12 candidați pentru funcțiile de primar în tot atâtea unități administrative teritoriale din județul Tulcea, funcții deja negociate în cadrul alianței, însă anunțul privind nominalizarea lor cât și a celorlalți candidați din partea USR și PMP urmând să se facă până la sfârșitul lunii. Pentru a elimina orice altă interpretare greșită a negocierilor purtate în ultima vreme în cadrul alianței de la Tulcea, Gabriel Herea a explicat azi de ce Octavian Motoc (până mai ieri membru marcant PNL Tulcea) și nu Tatiana Haliț va candida pentru funcția de primar.

Candidatul pentru funcția de primar al municipiului Tulcea, Octavian Motoc, și-a prezentat într-un scurt discurs principalul obiectiv pentru care a intrat în această cursă pe care chiar crede că o va câștiga și iată ce a declarat acesta.

..

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE