fbpx
Consiliul Judeţean

Consiliul Județean Tulcea va premia sportivii și antrenorii care obțin performanțe notabile 

Consiliul Județean Tulcea urmează să voteze proiectul de hotărâre privind premierea, în condițiile legii, a sportivilor tulceni care au obținut performanțe deosebite la competițiile sportive naționale și internaționale oficiale și a antrenorilor principali care au contribuit la realizarea acestor performanțe“. 

„În ultimii ani, tinerii sportivi din județul Tulcea au adus acasă premii importante la competițiile naționale, balcanice, europene sau chiar mondiale, iar sportivii tulceni se pot lăuda și cu participări și premii la olimpiade. Performanța, însă, trebuie recunoscută și recompensată de instituțiile administrației publice județene, iar Consiliul Județean are posibilitatea, așadar, de a acorda premii care să răsplătească eforturile depuse și să recunoască meritele deosebite obținute în cadrul competițiilor naționale sau internaționale“, se arată în referatul de aprobare anexat proiectului de hotărâre.

Conform Regulamentului privind premierea sportivilor și antrenorilor, vor fi premiați doar sportivii care au obținut locurile I-VI la competițiile sportive naționale și internaționale oficiale, dar și antrenorii principali care au contribuit la realizarea acestor performanțe.

Premierea nominală a sportivilor tulceni și a antrenorilor principali care au obținut performanțe sportive deosebite se va face prin hotărâre a Consiliului Județean, la solicitarea structurii sportive. Solicitările structurii sportive pentru premierea sportivilor tulceni şi a antrenorilor principali ai acestora se vor depune în termen de cel mult 12 luni de la data obţinerii performanţelor sportive pentru care se solicită premierea, se mai arată în acest Regulament.

Cele mai mari sume vor primite de cei care participă la Jocurile Olimpice: 20.000 de lei pentru locul I, respectiv 5.000 de lei pentru locul VI.

Regulamentul a fost postat pe site-ul Consiliului Județean Tulcea, în dezbatere publică, pe data de 6 ianuarie, iar cei interesaţi pot prezenta, în scris, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea acestui anunţ, propuneri, sugestii şi opinii cu caracter de recomandare.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE