fbpx
Comunicate

,, Consumator de psihoactive”” prins la volanul unei mașini a fost arestat!

În evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe inculpatul T.M., cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că la data de 19.04.2023, în jurul orei 21.00, deşi se afla sub influența unor substanțe psihoactive, inculpatul T.M. a condus un autoturism marca WV Golf pe str. Babadag din mun.Tulcea, cauzând astfel o stare de pericol pentru siguranța circulației pe drumurile publice.

Întrucât fapta inculpatul T.M. prezenta pericol pentru ordinea publică, la data de 20.04.2023 acesta a fost prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunerea de arestare preventivă, propunere care a fost însuşită iar inculpatului i-a fost emis un mandat de arestare pe o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Facem precizarea că măsură luată faţă de inculpat constituie o măsură preventivă , luată conform dispozițiilor codului de procedură penală, care însă nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button