Ştirea zilei

Corsar cu 18 persoane la bord răsturnat la Mila 17

- din fericire, nicio victimă

O ambarcaţiune de tip Corsar ce efectua curse regulate pe relaţia Tulcea – Sulina şi retur, plecată din Sulina la ora 14.00 s-a răsturnat în apropierea Milei 17 pe Canalul Sulina.

Ambarcaţiunea s-a apropiat prea mult de mal, nu se ştie din ce motiv (poate neatenţia de moment a conducătorului ambarcaţiunii sau poate o defecţiune – asta vor stabili organele de anchetă) şi s-a răsturnat.

Din primele informaţii de la faţa locului, nu sunt victime, toţi cei aflaţi în ambarcaţiune reuşind să se salveze şi să iasă la mal.

S-au deplasat 5 subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan cu o ambarcațiune RIB și o navă ambulanță SMURD, precum și o navă ambulanță SAJ și o navă de la Ambulanța Sulina.
18 persoane ( 13 adulți și 5 minori) se aflau în ambarcațiune, care se aflau pe mal în momentul ajungerii echipajelor de intervenție.
Dintre acestea, 3 persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior au refuzat transportul la spital.” este mesajul transmis telegrafic de reprezentanţii ISU Delta Tulcea.

Back to top button