fbpx
Ştirea zilei

Corsar cu 18 persoane la bord răsturnat la Mila 17

- din fericire, nicio victimă

O ambarcaţiune de tip Corsar ce efectua curse regulate pe relaţia Tulcea – Sulina şi retur, plecată din Sulina la ora 14.00 s-a răsturnat în apropierea Milei 17 pe Canalul Sulina.

Ambarcaţiunea s-a apropiat prea mult de mal, nu se ştie din ce motiv (poate neatenţia de moment a conducătorului ambarcaţiunii sau poate o defecţiune – asta vor stabili organele de anchetă) şi s-a răsturnat.

Din primele informaţii de la faţa locului, nu sunt victime, toţi cei aflaţi în ambarcaţiune reuşind să se salveze şi să iasă la mal.

S-au deplasat 5 subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan cu o ambarcațiune RIB și o navă ambulanță SMURD, precum și o navă ambulanță SAJ și o navă de la Ambulanța Sulina.
18 persoane ( 13 adulți și 5 minori) se aflau în ambarcațiune, care se aflau pe mal în momentul ajungerii echipajelor de intervenție.
Dintre acestea, 3 persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior au refuzat transportul la spital.” este mesajul transmis telegrafic de reprezentanţii ISU Delta Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button