fbpx
Tulcea

Costel Vicol, senator de Tulcea: „USR PLUS vrea să oprească risipa din bani publici!”

- declaraţie politică

Ieri, 24 august 2021, USR PLUS a fost din nou singurul partid care s-a opus risipei de bani publici. În comisia de apărare din Senat s-a discutat inițiativa care elimină indemnizațiile membrilor ATOP.
Poate ca nu știați, dar în fiecare județ există o autoritate teritorială de ordine publică. Simplu, ATOP. E formată din consilieri județeni, reprezentanți ai poliției, jandarmeriei și ai comunității. În prezent, membrii ATOP încasează două salarii pentru aceeași muncă.
Ce face ATOP? Ar trebui să se asigure că poliția își face treaba în fiecare județ și asigură siguranța publică. Dar asta ar trebui să facă și MAI, de exemplu. Puteți afla mai multe din acest reportaj din seria statul la stat de la Digi24 –
De fapt, ATOP este una din cele peste 1300 de agenții, autorități și institute inutile ale statului român. De aceea USR PLUS a propus ca membrii ATOP să nu mai fie plătiți.
Propunerea legislativă urmează să ajungă la dezbatere și vot în plenul Senatului la începutul sesiunii. Cu raport negativ pentru că vechile partide nu vor să închidă robinetul cu bani pentru clientela de partid.
Costel Vicol,
senator USR PLUS Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE