Crimă la Mihai Bravu: Şi-a ucis concubina şi a încercat să se sinucidă!

După ce anul 2020 a început cu o crimă în comuna Mihai Bravu iată că nu au trecut nici patru luni şi comunitatea locală e martoră la o altă asemenea grozăvie.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Tulcea, la momentul în care echipajul medical a ajuns la faţa locului au constatat doar că o femeie era decedată ca urmare a unor lovituri în zona capului (legiştii vor stabili cauza decesului) iar un bărbat de 62 de ani prezenta o plagă în zona abdomenului fără a-i pune viaţa în pericol.

Din spusele unor localnici, cei doi concubini erau cunoscuţi în localitate drept consumatori de alcool, de fiecare dată după astfel de beţii fiind scandaluri. Aşa cum s-a întâmplat şi în această dimineaţă când pe fond de …lipsă de miel de Paşte şi pe scene de gelozie reciprică s-a ajuns la violenţă. Mai multe lovituri în zona capului se pare că i-au provocat concubinei decesul. După ce şi-a văzut isprava bărbatul a avut o tentativă de suicid cu un cuţit, pe care şi l-a înfipt în zona abdomenului, dar mai cu milă. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Tulcea pentru a primi îngrijiri medicale fiind stabil.

Procurorii vor stabili împrejurările în care a avut loc acest tragic incident.

Back to top button