fbpx
Ştirea zilei

Cursă de 111 km: Împreună pentru Alexandra!

Jandarmul tulcean, Sorin Andrici, a alergat 111 km în 16 ore pe pista Lac Ciuperca din municipiul Tulcea, cu scopul de a o ajuta pe Alexa, un copil a cărui viaţă depinde de un vaccin extrem de scump.

Acţiunea umanitară s-a desfăşurat la nivel naţional dar şi cu participare internaţională.
Pe lângă diploma de participare, Sorin a reuşit să-şi atingă scopul, acela de a ajuta un copil să aibă o nouă şansă la viaţă , dar şi de a face o familie fericită.
,,Am alergat pentru a salva viaţa unei fetiţe! Alexa suferă de o boală genetică rară, iar pentru a supravieţui are nevoie de vaccinul Zolagensa, care este extrem de scump! Da, m-am implicat şi eu pentru că împreună suntem mai puternici şi putem să aducem o rază de speranţă în viaţa Alexandrei! Fiecare km este de vânzare, preţul de pornire este de 30 lei! Împreună pentru Alexandra!”
Jandarmul tulcean nu este la primul eveniment special cu scop caritabil, ultima cauză umanitară pentru care a alergat 187 de km în 24 de ore, fiind în luna mai, a.c., acţiune care a urmărit strângerea de fonduri pentru realizarea primei platforme online de terapie şi suport emoţional pentru copiii cu autism.
Prin efortul tuturor celor care s-au implicat în acest eveniment special şi prin donaţiile strânse, Alexandra va avea şansa de a zâmbi din nou!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button