fbpx
Alte sporturi

De final de an, Cupa Moș Crăciun la karate kyokushin!

Sâmbătă 17.12.2022 în sala de sport multifuncţionala a Liceului Tehnologic ” Henri Coandă” a avut loc ediţia a VIII-a a concursului de karate kyokushin denumit „Cupa Moş Crăciun”. Evenimentul a fost organizat de Nippon Budo Sport Tulcea în parteneriat cu Palatul Copiilor Tulcea şi Liceul Tehnologic Henri Coandă Tulcea. Concursul s-a desfăşurat pe două probe de ” kata şi kumite, iar la startul competiţiei s-au înscris peste 120 de sportivi din Brăila, Galaţi, Republica Moldova ( Ceadar-Lunga), Sulina, Măcin, Jijila, Văcăreni, Turcoaia, Isaccea, Tulcea cu două cluburi CS Nippon Budo Sport dar şi 23 de sportivi de la Palatul Copiilor Tulcea.

Directorul de organizarea a fost sensei Praz Laurenţiu ( Sulina), iar preşedintele comisiei de arbitraj a fost sensei Roman Robert ( Tulcea).
În deschiderea competititie , Clubul Nippon Budo Sport şi-a premiat cei mai buni sportivi, antrenorii, arbitrii, părinţii, partenerii dar şi sponsorii.

SPORTIVUL ANULUI 2022:

LOC 1 – UNCU VLAD CONSTANTIN

LOC 1 – PĂNUŢA ALBERT

LOC 2 – GHEORGHIŢĂ IRINA

LOC 3 – UNGUREANU ŞTEFAN CODRIN

LOC 4 – COVRIG DELIA ANDREEA

LOC 5 – CIREAŞE VLAD ALEXANDRU

LOC 6 – DRĂGAN MIHAI

LOC 7 – RUSU MIHAI IULIAN

LOC 8 – ARTIMOV RĂZVAN

LOC 9 – MISCHIE OCTAVIAN

CEL MAI PERSEVERENT SPORTIV – VIORICA THEODOR

Concursul Cupa Moș Crăciun s-a desfăşurat pe 2 tatami, au fost 16 categorii pentru proba de kata şi 50 de categorii pentru proba de kumite. Deoarece este o competitiie pentru promovare şi încurajarea copiilor, toţi sportivii au fost premiaţi cu diplome, medalii şi cupe.

Anul acesta sportvii de la Nippon Budo Sport au participat la 14 competiţii din care un campionat mondial ( Bulgaria), campionat european ( Spania), campionatul naţional, 4 cupe internaţionale (Bulgaria, Ungaria, România) 5 cupe naţionale şi două zonale. Nu am făcut un calcul a tuturor rezultatelor dar unele rezultate sunt de excepţie: avem doi sportivi vicecampioni mondiali, 5 campioni europeni, 2 vicecampioni europeni şi două locuri 3 europene, 16 campioni naţionali şi multe alte rezultate notabile, din lotul naţionale FRKK au făcut parte 10 sportivi, iar lotul Nippon Budo Sport în anul 2022 a fost de 40 de sportivi.

Am încheiat un an fabulos plin de rezultate dar s-a muncit foarte mult, unii sportivi au avut şi 6 ore pe zi de antrenamente, vacanţe nu am avut, la ora 6 dimineaţa eram pe lacul Ciuperca sau la Monument pentru alergare. A fost greu, dar am dovedit că suntem puternici. Vârfurile echipei noastre Uncu Vlad, Albert Pănuţa şi Gheorghiţă Irina au câştigat tot ce s-a putut câştiga la categoriile lor s-au chiar şi la cele superioare categoriei lor. Părinţii ne-au susţinut necondiţionat din toate punctele de vedere , dar mai ales financiar, am avut şi câţiva oameni de bine, nu pot să le spun sponsori sunt oameni de bine, sunt prieteni care ne ajută când cheltuielile sunt prea mari, din acest motiv mă înclin cu respect în faţa acestor părinţi şi oameni de bine şi le mulţumesc că ne sprijină.

Anul 2023 se anunţă cu multe evenimente , pe 11 februarie 2023 avem prima competiţie, din acest motiv ” vacanţa ” noastră va fi foarte scurtă, 3 zile de Crăciun şi două zile de Revelion, în rest ne găsiţi la antrenamente. Mulţumim Consiliului Judetan Tulcea şi Primăriei Tulcea că ne-au premiat sportivii, a fost un gest extraordinar din partea lor, sportivii chiar sau bucurat şi cu siguranţă la anu vor trage mai tare!!

Doresc tuturor membrilor , părinţiilor , partenerilor, sponsorilor, Nippon Budo Sport, Sărbători Fericite şi un AN NOU 2023 cu sănătate maximă, mai prosper , plin de realizări…şi PACE!!” -a transmis sensei Nicolae Pănuță.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button