fbpx
Ştirea zilei

De ieri, inspector şef nou la ITM Tulcea!

- fost primar al oraşului Măcin, Nicu Topoleanu revine la "Muncă"

În vara anului 2008, după ce a fost ales viceprimarul oraşului Măcin, Nicolae Topoleanu renunţa la calitatea sa de inspector de muncă pentru a deveni mâna dreaptă a edilului de atunci, Andone Ichim, apoi chiar edilul oraşului Măcin, din vara anului 2012.

Nouă ani a „funcţionat” la Inspectoratul Teritorial de Muncă (din iunie 1999), „Munca” fiind, aşa cum declara pe când era primar, dragostea sa dintâi, dar şi cea de pe urmă. Bine, şi primul loc de muncă …

Până la sfârşitul anului trecut, Nicolae Topoleanu a fost „city manager” al oraşului Măcin şi, printre alte atribuţiuni ale sale, avea în sarcină şi implementarea unor proiecte cu finanţare europeană, accesate de UAT Oraş Măcin în ultimii ani.

Am revenit la dragostea mea dintâi, Inspectoratul Teritorial de Muncă, poate şi pentru că după 9 ani în care am fost funcţionar am privit Primăria Măcin ca pe o provocare. Las pe alţii să aprecieze ce am realizat pentru Măcin în calitatea mea de primar şi apoi de city manager, însă cred că după alţi nouă ani e momentul unei noi provocări. Iar faptul că e Inspecţia Muncii e cu atât mai mare provocarea pentru mine” a declarat noul inspector şef al ITM Tulcea.

Fostul inspector şef al ITM Tulcea, Ali Izet, a ieşit din sistemul în care s-a angajat – ca inspector de protecţia muncii – încă din …9 iulie 1982! Abia peste 11 ani era promovat inspector şef adjunct pe linie de Protecţia Muncii pentru ca din prima zi a anului 2000 funcţia să devină de inspector şef adjunct SSM. În funcţia de inspector şef al ITM Tulcea a fost numit în 1 octombrie 2009, funcţie îndeplinită până în 28 decembrie 2020.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button