fbpx
Consiliul Judeţean

De săptămâna viitoare 135 000 măști pentru locuitorii din județul Tulcea

Având în vedere necesitatea folosirii măștilor de protecție în contextul combaterii COVID-19 precum și numeroasele solicitări din partea tulcenilor, Consiliul Județean Tulcea va distribui, de săptămâna viitoare, peste 130.000 de măști destinate protejării populației din județ.

După cum a declarat președintele Horia Teodorescu, Consiliul Județean Tulcea, prin intermediul Societății Naționale de Crucea Roșie din România – Filiala Tulcea, va distribui 60.000 de măști pentru populația municipiului Tulcea, de la începutul săptămânii viitoare.

Modul de distribuire în municipiu a fost gândit prin cele 151 de asociații de locatari, ținând cont de numărul de locuințe de la bloc precum și numărul gospodăriilor individuale.

De asemenea, diferența va fi distribuită în județ, pe localități în funcție de numărul de locuitori, prin intermediul comitetului pentru situații de urgență de la nivelul fiecărei localități.

„Încercam să venim în sprijinul tuturor având în vedere obligativitatea purtării măștii în spațiile publice închise începând cu 15 mai. În acest sens, urmează să procedăm la o nouă achiziție într-un termen destul de scurt, astfel încât să acoperim, atât cât putem, minima nevoie pe care populația județului nostru o va avea.

Sperăm că și alte entități ne vor urma exemplul pentru a putea proteja tulcenii. Ca de fiecare dată, suntem alături de cetățenii județului, deoarece sprijinindu-ne unii pe alții, vom trece mai ușor peste această perioadă dificilă, cu cât mai puțini oameni afectați.

Vă transmit tuturor sănătate și vă rog să aveți grijă de voi și de cei dragi“, a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button