fbpx
Tulcea

Demagogia PSD nu ne va opri să reconstruim sistemul medical

- declaraţie politică a deputatului PNL, George Şişcu

Când se referă la situaţia actuală din sănătate, care într-adevăr nu este cea mai bună, cei din PSD dau dovadă de tupeu, dar şi de cinism. Marcel Ciolacu şi ai lui tovarăşi de partid nu au făcut nimic când au fost la guvernare, dar acum, când au ajuns în opoziţie, au început să plângă pe umerii românilor.
Oamenii nu au uitat de promisiunile PSD din 2016, de a construi până în 2020 opt spitale regionale și un spital republican gigant în Bucureşti. În realitate, PSD n-a pregătit nici măcar documentaţiile necesare, guvernul PNL intervenind pentru a debloca proiectele spitalelor regionale de la Craiova, Cluj-Napoca şi Iaşi.
Românii nu uită nici ceea ce s-a întâmplat în vara anului trecut, când întreaga Europă manifesta prudenţă, pentru că nu se ştia cum va evolua pandemia, în vreme ce PSD sabota cu bună ştiinţă toate deciziile guvernului.
PNL a dovedit responsabilitate în ultimul an, iar acum a venit momentul reconstrucţiei în domeniul medical. Am promis investiţii de anvergură în sistemul sanitar în următorii patru ani şi ne vom ţine de cuvânt!
George Şişcu, deputat PNL Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button