fbpx
Tulcea

Deputatul Silviu Feodor a lansat o CAMPANIE UMANITARĂ pentru sinistrații din Turcia și Siria

Ca urmare a seismelor devastatoare din 6 februarie 2023, care au afectat Turcia și Siria, președintele CRLR, deputatul Silviu FEODOR, menționează în mesajul de susținere a celor aflați în suferință, lansând, totodată, un apel pentru ajutorarea sinistraților:
„Suntem cu tot gândul bun alături de oamenii aflați în grea suferință în urma cutremurului dezastruos din Turcia și Siria, care a adus, din nefericire, un mare număr de victime și uriașe pagube materiale.

Ne rugăm pentru alinarea durerii familiilor victimelor acestei calamități și deplângem pe cei prinși fără speranță de această urgie.

Am transmis și prin colegii mei deputati în Parlamentul României din partea Uniunii Democrate a Turcilor din România, domnul Iusein Ibram, precum și din partea Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România, domnul Amet Varol, condoleanțe familiilor îndurerate ale conaționalilor lor din Turcia.

Ne alăturăm și susținem campania umanitară inițiată de Muftiatul Cultului Musulman din România, făcând apel la toți etnicii noștri pentru ajutorarea sinistraților.

Cu nețărmurită speranță a situației în bine,
Deputat Silviu Feodor,
Președintele CRLR”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button