Tulcea

Deputatul Silviu Feodor alături de voluntarii Crucii Roşii la Vama Isaccea

Duminică, 20 martie 2022, președintele Comunității Rușilor Lipoveni din România (CRLR), deputatul Silviu Feodor, s-a aflat, pentru a patra oară, în mijlocul voluntarilor (de la diverse organizații) care se implică aproape zilnic în acțiunile de întrajutorare la punctul de trecere a frontierei Isaccea din județul Tulcea.
Deputatul Silviu Feodor a dialogat cu reprezentanții ISU, Crucea Roșie și cu voluntarii prezenți, abordând teme legate de urgențele întâlnite zi de zi în activitatea lor de la Vama Isaccea.
A mulțumit tuturor voluntarilor de la punctul de trecere a frontierei Isaccea pentru curajul și devotamentul cu care se implică în acțiunile de întrajutorare a semenilor aflați în suferință, aportul acestora reprezentând un puternic exemplu pentru societate.
Totul este foarte bine organizat la Vama Isaccea, unde și etnicii noștri din Tulcea, Sarichioi, Periprava, Chilia Veche și-au deschis sufletele, braţele şi inimile, foarte mulți fiind translatori. Este un efort comun, exemplar, al tuturor românilor„, a declarat președintele CRLR.
Back to top button