fbpx
Tulcea

Deputatul USR Tulcea, Eugen Terente: Cad primele capete după ”combinațiile cu paludicultura”!

Cad primele capete in urma scandalului subvențiilor pentru stuf. Seful APIA a fost demis! Să sperăm că o sa vină și demisia ministrului Florin Barbu și nu numai a lui ” a transmis aseară deputatul USR Tulcea, Eugen Terente.
Încă de luna trecută, deputatul USR Tulcea a demarat, alături de alți parlamentari USR o campanie prin care a condamnat ”combinațiile cu paludicultura”.

Aflăm astăzi de la TV că celor de la APIA Tulcea li se pare perfect normal ca firmele apropiate de baronul PSD Paul Stănescu să incaseze peste 5 milioane de euro din fonduri europene pentru o activitate inventată peste noapte. 

Această lege toxică deschide calea pentru abuzuri semnificative în accesarea fondurilor europene. Am atras atenția asupra acestei probleme în repetate rânduri, atât prin postări pe rețelele de socializare și în mass-media, cât și direct în Camera Deputaților. Nu ne putem permite să stăm deoparte în timp ce resursele destinate dezvoltării sustenabile sunt deturnate.

Pentru a contracara această tentativă de jaf, alături de Diana Buzoianu, Sebastian Cernic, Anca Dragu și Narcis Mircescu am depus un proiect de lege care vizează revenirea la forma inițială a legislației, astfel încât această activitate să nu mai poată beneficia de subvenții, insă această propunere legislativă este tinută in sertarele Parlamentului.” – transmitea încă de la mijlocul lunii trecute deputatul Eugen Terente

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE