fbpx
Ştirea zilei

Doar 53 de elevi nu s-au prezentat la prima probă a Evaluării Naţionale

mâine, adoua probă: Matematica

Ieri, absolvenţii de gimnaziu au susţinut prima probă a Evaluării Naţionale şi din totalul de 1360 de elevi înscriși au fost prezenți la examen 1307 candidați.

Potrivit inspectorului şcolar general Viorica Pavel, ieri, 22 iunie 2021, la prima probă a Evaluarii Naţionale, nu sau prezentat la examen un număr de 53 de elevi ceea ce reprezintă 4,06%.

„Nu a fost eliminat niciun candidat și nu s-au semnalat tentative de fraudă în centrele de examen din judeţul nostru ceea ce înseamnă că prima probă s-a desfăşurat fără evenimente”, a declarat Viorica Pavel.

Subiectele examentului de ieri pot fi descarcate de AICI

Următoarea probă scrisă, Matematica, va avea loc mâine, 24 iunie iar  primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie până la ora 14:00 în centrele de examen

Comunicarea rezultatelor obținute se va face anonimizat atât în centrele de examen cât și pe site-ul evaluare.edu.ro respectând prevederile GDPR fiind utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților pe bază de semnătură de primire la prima probă susținută.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button