fbpx
Comune

Doi aleși ai Partidului Mișcarea Populară conduc de azi Primăria Nufăru!

După ce în data de 11 octombrie 2023 fostul primar ales al comunei Nufăru, Ciprian Solomencu, și-a depus mandatul și a renunțat să mai conducă instituția, prerogativele sale au fost preluate de viceprimarul Cristian Ștefan TOADER, ales în această fucție de consilierii din comună încă din 2020.

Însă de ieri după-amiază, Primăria comunei Nufăru are o conducere într-o nouă formulă, validată tot de către majoritatea consilierilor locali aleși prin desemnarea unui consilier local cu atribuțiuni de viceprimar. Este vorba despre Marcel IORDACHE, la fel ca și viceprimarul cu atribuțiuni de primar Cristian Ștefan TOADER, de aceeași formație politică: Partidul Mișcarea Populară.

Practic, din această dimineață, la conducerea Primăriei Nufăru se află cei doi aleși ai Partidului Mișcarea Populară, însă cu o largă susținere din partea consilierilor de la celelalte formațiuni politice. Asta pentru că la alegerea consilierului local pentru a prelua atribuțiunile de viceprimar, candidatul Partidului Mișcarea Populară, Marcel IORDACHE, a obținut un număr de 7 voturi, în timp ce contracandidatul său de la Partidul Pro România doar 3 voturi.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE