fbpx
Comunicate

Doi tâlhari minori au fost trimiși după gratii!

 În evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe inculpații minori P.E.D. și M.I.S, pentru săvârșirea infracţiunii de tâlhărie.

Astfel, s-a stabilit că la data de 08.04.2024, în jurul orelor 16.30 inculpații minori P.E.D. și M.I.S în timp ce se deplasau pe Faleza ,, Ivan Patzaichin,, din municipiul Tulcea ulcea, au observat un cetățean străin pe care l-au urmărit și ulterior, cu complicitatea a altor doi minori dar care nu răspund penal, în apropiere de str. Grigore Antipa din Tulcea, l-au atacat iar după ce l-au doborât la pământ, l-au deposedat prin violență de portofelul în care cetățeanul străin avea o sumă de bani, documentele de identitate și un card bancar.

 Întrucât faptele inculpaților minori prezintă pericol pentru ordinea publică, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au formulat o propunere de arestare preventivă a acestora, propunere ce a fost însuşită de Judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Tulcea iar celor doi inculpații minori, P.E.D. și M.I.S, le-au fost emise mandate de arestare pe o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Facem precizarea că măsură luată faţă de inculpați constituie o măsură preventivă , luată conform dispozițiilor codului de procedură penală , care însă nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie .

Comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE