fbpx
Ştirea zilei

După drona prăbușită la Plauru, un glonț găsit în bucătăria unei case din Chilia Veche

Localitățile de pe brațul Chilia al Dunării sunt expuse încă de săptămâna trecută atacurilor furibunde ale rușilor asupra porturilor comerciale de pe malul ucrainean. După resturile dronei prăbușite pe malul tulcean al Dunării în zona localității Plauru, acum un glonț a fost găsit în anexa unei case din Chilia Veche. Ceea ce este oarecum surprinzător este faptul că după primele investigații la fața locului unele surse s-au grăbit să declare că glonțul ar fi provenit de pe teritoriul românesc. Iar dacă e așa înseamnă că polițiștii din Chilia Veche au o problemă: s-a mutat războiul pe malul românesc al Dunării cumva?

Dar iată comunicatul oficial al IPJ Tulcea: ”La data de 7 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o anexă a unei gospodării din localitatea Chilia Veche, județul Tulcea, a fost identificat un proiectil de mici dimensiuni, tip glonț.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere și uz de armă letală fără drept, cercetările continuând sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button