fbpx
Consiliul Judeţean

Emma și Alec Blenche, în spectacol la Teatrul Jean Bart!

„Călătoriile lui Erus prin România“ au pornit din județul Tulcea, cu un spectaculos eveniment pregătit de Alec și Emma Blenche, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea și Teatrului „Jean Bart“ Tulcea. Miercuri, 8 iunie 2022, începând cu ora 10.30, sute de școlari și preșcolari tulceni au participat la evenimentul organizat în sala mare a Teatrului „Jean Bart“, acolo unde scriitorul de cărți pentru copii, Alec Blenche și fiica lui în vârstă de 9 ani, Emma, au spus povești, au cântat, au dansat și au impresionat publicul.

Spre deliciul publicului, pe scenă au urcat și mascotele Pac și Pac, doi iepuri – personaje de poveste care au animat atmosfera și au contribuit la buna dispoziție din sala teatrului tulcean.

Cei mici au călătorit, așadar, în frumoasa „Lume bună“ pe care Erus, personajul celei mai cunoscute cărți semnate de Alec Blenche, reușește să o salveze (dar nu înainte de a afla totul despre cele mai importante virtuți omenești: răbdarea, generozitatea, iubirea și recunoștința).

La eveniment au participat și administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, primarul municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu și inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Viorica Pavel, care au salutat organizarea acestui frumos spectacol și care și-au exprimat încrederea în continuarea unor astfel de activități, în beneficiul micilor tulceni.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button