fbpx
Ştirea zilei

Energoterm și-a pus director provizoriu pentru 5 luni de zile!

Astăzi, 15.01.2024, în ședința Consiliului de Administrație, domnul Vana Narcis Adrian a fost desemnat director provizoriu și va exercita atribuțiile specifice acestei funcții, începând cu data de 16 ianuarie 2024.” – este anunțul făcut public pe pagina de socializare  de către SC Energoterm SA, o informație ”caldă” ce își va găsi loc probabil foarte curând și pe pagina de internet oficială.

Adrian Narcis Vană este inginer licențiat la Universitatea Dunărea de Jos Galați în roboți industriali și din septembrie 2020 este membru CA în cadrul SC Energoterm SA.

Ultimul loc de muncă este acela de șef Atelier Reparații Mecanice din cadrul ALUM SA Tulcea, o societate comercială cu strânse legături cu Energoterm SA  dacă luăm în calcul faptul că cel mai longeviv director al furnizorului de agent termic din municipiul Tulcea, Nicușor Liviu Bîscă a provenit din rândul aluminiștilor, iar fostul CAF și noile module CAF sunt în curtea SC Alum SA.

Numit director provizoriu la Energoterm SA Tulcea începând cu data de azi, Adrian Narcis Vană va beneficia o vreme de consilierea fostului director Ionel Zamfir care și-a depus mandatul la sfârșitul anului trecut din motive medicale.

Din prima zi îmi este greu să fac declarații de presă și nici nu vin cu vreun plan de management câtă vreme este vorba despre o asumare a unui mandat provizoriu, de numai 5 luni, din partea unui membru al consiliului de administrație al societății încă din 1 septembrie 2020. Altfel spus, este vorba de o continuitate a proiectelor de până acum.” a transmis Adrian Narcis Vană , de azi director provizoriu la Energoterm SA.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE