fbpx
Tulcea

Eugen Terente este oficial candidat ADU pentru președinția Consiliului Județean Tulcea!

Deputatul USR Eugen Terente, președinte al organizației județene USR Tulcea, și-a depus oficial candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea, alături de lista de candidați pentru consilieri județeni, din partea Alianței Dreapta Unită. La eveniment a fost însoțit de președintele Partidului Forța Dreptei filiala Tulcea, Gabriel Herea.

Peste 5000 de cetățeni din tot județul Tulcea au semnat pentru susținerea candidatului ADU din partea USR Tulcea, Eugen Terente, la Consiliul Județean Tulcea, lucru care onorează și obligă în același timp.

”Nu mai acceptăm să batem pasul pe loc, nu suntem dintre acei politicieni care să ne mulțumim cu mediocritatea, cu incompetența.

Îmi pun încrederea în tulceni, în voi, care știți că viitorul județului nu mai trebuie să depindă de deciziile luate de găști ce au doar interesul de grup și personal.

Este timpul să acționăm și să construim schimbarea în bine– pentru dumneavoastră, pentru noi toți, pentru județul Tulcea!

Vă mulțumesc și sunt sigur că veți alege bine, cu încredere că județul Tulcea are un viitor!”, a declarat la final, deputatul Eugen Terente.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE