fbpx
Ştirea zilei

Fără curse speciale cu bacul de la 1 iulie spre și dinspre Galați!

Printr-un comunicat de presă, conducerea Navrom Bac Galați a anunțat azi că începând cu ziua de 1 iulie 2023 va suspenda activitatea bacurilor în intervalul orar 22.00 – 06.00! Motivarea acestei decizii a fost făcută de către directorul societății, Marilena Vasilache, prin faptul că Navrom Bac Galați se confruntă cu o lipsă acută de personal.

Începând cu data de 01.07.2023 NAVROM BAC nu mai asigura curse de noapte (nici măcar în regim de cursa speciala). Programul de trecere este între orele 06.00 – 22.00.” – au precizat cei de la Navrom Bac Galați.

Oficialii Ministerului Transporturilor au anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că inaugurarea Podului Suspendat peste Dunării va avea loc în data de 6 iulie 2023. Poate și acesta să fie un motiv al …lipsei de personal de la Navrom Bac Galați.

În altă ordine de idei, Navrom Bac Galați este singurul operator de transport care asigură traversarea Dunării cu bacul între localitățile I.C. Brătianu din județul Tulcea și municipiul Galați din județul cu același nume. Traversarea Dunării între localitatea Smârdan din județul Tulcea și Brăila din județul cu același nume este asigurată de trei companii, printre care și Navrom Bac Galați, celelalte două fiind în procedură de analiză a …lipsei de personal pentru cursele speciale de noapte.

Vom reveni!

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button