fbpx
Anunţuri

Finalizarea proiectului „DEZVOLTAREA EDIL LUX CONSTRUCT PRIN CREAREA UNEI NOI UNITĂȚI ECONOMICE ÎN DOMENIUL LUCRĂRILOR DE PREGĂTIRE A TERENULUI”

Anunț de presă

 

Anunț de presă

                                     30 APRILIE 2022

Finalizarea proiectului

„DEZVOLTAREA EDIL LUX CONSTRUCT PRIN CREAREA UNEI NOI UNITĂȚI ECONOMICE ÎN DOMENIUL LUCRĂRILOR DE PREGĂTIRE A TERENULUI”

DEMO STRADE GROUP AG S.R.L. este beneficiarul proiectului „DEZVOLTAREA EDIL LUX CONSTRUCT PRIN CREAREA UNEI NOI UNITĂȚI ECONOMICE ÎN DOMENIUL LUCRĂRILOR DE PREGĂTIRE A TERENULUI”, cod MySMIS 123931, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii,  Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor-apel de proiecte POR/2018/2/2.2.A/ITI. Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice, şi Administraţiei, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul general al proiectului a constat în crearea unei noi unități de serviciu în Municipiul Tulcea și prin inovarea de serviciu ca urmare a introducerii în sectorul productiv al firmei a activității cu cod CAEN 4312- “lucrări de pregătire a terenului” și autorizarea acestei activități la adresa locului de implementare care va reprezenta unitatea nouă de serviciu.

În urma implementării proiectului s-au obținut următoarele rezultate:

  1. – dotarea companiei cu mijloace fixe prin achiziționarea de active corporale și necorporale: Mini încărcător multifuncțional (1 buc), buldozer (1 buc), excavator pe pneuri (1 buc), motogreder (1 buc), laptop asistiv (1 buc), instalație mobilă solară (1 buc), magazin virtual, trei certificate pentru sisteme de management și un certificat nou de serviciu;
  2. – crearea a 5 noi locuri de muncă – constând în 3 operatori utilaj, 1 șef șantier și 1 reprezentant vânzări online și marketing;
  3. – punct de lucru nou compus din teren 200 mp din suprafața totală de 2500 mp. și container birou Municipiul Tulcea Str. Energiei, Nr 33, județul Tulcea.

Valoarea totală a contractului de finanţare este de 5.339.040,91 lei. Valoarea eligibilă nerambursabilă este de 3.208.852,30 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 2.727.524,46 lei.

Data începerii proiectului este 03.05.2018, iar data finalizării proiectului este 30.04.2022.

Impactul investiției la nivelul localității Tulcea/ regiunea Sud-Est il reprezinta crearea unei unitati noi de serviciu fiscalizata in judetul Tulcea prin care taxele si impozitele datorate pentru bunuri si salarii se varsa la bugetul local Tulcea.

Date contact: Municipiul Tulcea, Strada Energiei, Nr. 33, județul Tulcea, persoană de contact: reprezentant legal ȘERBAN Dan-Manuel, telefon: 0764 408 075, email: dannewdemo@gmail.com.

 

Investim in viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă in mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE