Fotbal

Finalizarea proiectului ”Promovarea fotbalului prin organizarea Sarichioi CUP ediția a doua și asigurarea continuității în fotbalul Județean în vederea promovării în liga a 3-a”!

ACS Pescăruşul Sarichioi  anunță finalizarea Proiectului ”Promovarea fotbalului prin organizarea Sarichioi CUP ediția a doua și asigurarea continuității în fotbalul Județean în vederea promovării în liga a 3-a”!

În cadrul proiectului, ACS Pescăruşul Sarichioi a organizat în luna iunie 2022, la Sarichioi, turneul ”Sarichioi Cup”, una dintre cele mai importante competiții pentru copii organizate în județul Tulcea în ultimul timp. Competiția s-a adresat copiilor născuți în anii 2013 și 2014 și a adunat la start 9 echipe extrem de puternice.

Turneul de fotbal  a fost cofinanțat de Consiliul Județean Tulcea în cadrul Proiectului ”Promovarea fotbalului prin organizarea Sarichioi cu ediția a doua și asigurarea continuității în fotbalul Județean în vederea promovării în liga a 3-a”! prin care au fost achiziționate porți și plase pentru porți, materiale sportive, au fost plătite taxe către AJF Tulcea, au fost achiziționate mingi de antrenament și joc, a fost contractate servicii de pază și protecție pe timpul desfășurării competiției și au fost promovată imaginea finanțatorului, respectiv Consiliul Județean Tulcea, prin comunicate de presă și banner.

Back to top button