fbpx
Tulcea

Galerie foto: Premierul Ciolacu în Piața Nouă și Piața Civică alături de președintele Horia Teodorescu

În aceasta zi sfântă și plină de însemnătate, Vinerea Mare a Paștelui, împreună cu premierul Marcel Ciolacu, Simion Dragos și Eugen ION, am mers în Piața Nouă și în parcul din centrul municipiului Tulcea, unde am stat de vorbă cu cetățenii și cu producătorii locali.
Am întâlnit tulceni muncitori, care știu să producă și care trebuie sprijiniți cu toate forțele. În timp ce ne ocupăm de cumpărături pentru masa de Paște, vă încurajez să nu uităm de producătorii locali și să #CumpărămRomânește.

Acești oameni harnici, care muncesc din greu și sunt dedicați, merită sprijinul nostru. Puteți fi siguri că produsele lor sunt proaspete și crescute cu dragoste și grijă.

 De asemenea, am făcut o vizită emoționantă, mergând la o familie nevoiașă, care se luptă să-și crească cei patru copii în mijlocul greutăților. Sensibilitatea și preocuparea pentru cei mai vulnerabili membri ai societății sunt în centrul acțiunilor noastre.
 Este ultima zi de vineri dinaintea Paștelui, care nu înseamnă doar mese îmbelșugate, ci și bunătate, iertare și credință, așa cum a fost și mesajul Preasfințitului Visarion, Episcopul Tulcii, în cadrul întâlnirii cu premierul.
Ne pregătim, așadar, cu inima deschisă de Sfintele Sărbători. O zi binecuvântată tuturor! •
Horia Teodorescu
Președintele Consiliului Județean Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE