Tulcea

George Șișcu: ,,Echipa PNL- cea mai bună opțiune pentru tulceni”

- actualul deputat și-a depus candidatura pentru un nou mandat

Împreună cu președintele PNL Tulcea, Ștefan Ilie, primarul ales al municipiului Tulcea, și împreună cu colegii săi Alexandru Cristian Iordan, candidat pentru Senat și Michael Gudu, candidat pentru Camera Deputaților, actualul deputat George Șișcu și-a depus candidatura pentru un nou mandat de deputat.

↗️ Astăzi mi-am depus în mod oficial candidatura la Biroul Electoral Județean pentru un nou mandat de Deputat în Parlamentul României.

Dezvoltarea Tulcei depinde de votul fiecăruia dintre Dumneavoastră, deoarece în 6 decembrie trebuie să trimitem în Parlamentul României cât mai mulți aleși liberali tulceni care să susțină viitorul Guvern de 4 ani care se va construi în jurul Președintelui Iohannis, a Premierului Ludovic Orban și întregului Partid Național Liberal.

↗️ Avem acum șansa să recuperăm anii pierduți, cu atât mai mult cu cât România va beneficia de o infuzie de aproape 80 de miliarde de euro pentru proiectele sale, o sumă nemaiîntâlnită în istoria noastră pentru investiții și care, administrată judicios, poate schimba fața tuturor localităților de la noi!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Back to top button