PNLTulcea

George ŞIŞCU – Partidul Naţional Liberal: Mult succes, dragi elevi! Putere și inspirație profesorilor! Înțelepciune și răbdare părinților și bunicilor!

- articol de informare electorală

Școala începe în acest an în condiții cu totul excepționale, în mijlocul unei pandemii care ne marchează în continuare viața de zi în chipuri nebănuite în urmă cu doar câteva luni.

Elevi, profesori, părinți, bunici, autorități locale și centrale vor trebui să lucreze împreună și să se adapteze la fiecare pas, pentru că educația nu poate lua o pauză mai mare decât cea care s-a produs deja. În același timp, mă declar optimist, pentru că asemenea momente istorice extraordinare au și darul de a ne strânge mai aproape sufletește unii de alții, de a ne mobiliza pentru a găsi soluții, de a ne testa inventivitatea și capacitatea de adaptare.

Greșeli vor mai fi făcute, iar lipsurile acutizate în 30 de ani în sistemul românesc de educație nu vor dispărea peste noapte. Dar pandemia ne-a făcut să realizăm că fără dezvoltare nu vom putea progresa, iar noi vom avea puterea și cu prilejul alegerilor care se apropie să înlocuim cinismul și nepăsarea guvernărilor anterioare cu investiții în dezvoltare și muncă solidă de echipă.

Mult succes, dragi elevi! Putere și inspirație profesorilor! Înțelepciune și răbdare părinților și bunicilor!

Sunt George ŞIŞCU şi candidez pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea
Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de  PARTIDUL NATIONAL LIBERAL  codul  AEP 21200012
Back to top button