Tulcea

George ŞIŞCU – Partidul Naţional Liberal: Urgenţă de grad zero – drumurile judeţene!

- articol de informare electorală

Îmi doresc ca în mandatul meu de preşedinte al Consiliului Judeţean cele mai multe dintre investiţiile în infrastructură să fie finalizate. Accesul între localităţi trebuie să se facă rapid, pe drumuri bine întreţinute şi în siguranţă maximă.

În mod paradoxal, toate proiectele majore din judetul nostru încep în ultimele luni de mandat! Prin contrast, orașul meu, Babadag, se află de opt ani de zile într-o continuă reconstrucție, tocmai pentru că investițiile au fost demarate din timp, iar rezultatele acestora se pot vedea cu ochiul liber.

De 30 de ani, în campaniile electorale pentru alegerile locale ni s-a tot promis reabilitarea drumurilor judeţene. Lucrurile s-au mişcat greoi, împotmolindu-se adesea în proceduri şi licitaţii. Avem în judeţul Tulcea aproximativ 700 de kilometri de drum judeţean şi a venit timpul ca lucrările să fie în sfârşit terminate, iar oamenii să se poată deplasa în condiţii normale dintr-o localitate în alta.

Îmi propun, de asemenea, să iniţiem proiecte de drumuri noi. Un astfel de drum pe care îl am în vedere va lega localităţile Nalbant, Mihail Kogălniceanu şi Agighiol. Noua şosea ar scurta traseul turiştilor care vin din nordul ţării şi au ca destinaţie Delta Dunării. Pas cu pas, vom pune la punct infrastructura judeţului!

Sunt George ŞIŞCU şi candidez pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea
Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de  PARTIDUL NATIONAL LIBERAL  codul  AEP 21200012
Back to top button