Guvernul a hotărât: Marinov nu mai e subprefect

Gabriel – Teodosie Marinov a fost eliberat din funcţia de subprefect al judeţului Tulcea printr-o hotărâre adoptată de Guvern vineri seara!

Întrunit în şedinţă, vineri, 27 decembrie 2019, de la ora 20.00, Guvernul României a adoptat o serie de hotărâri printre care şi „HOTĂRÂREA privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Tulcea de către domnul Marinov Gabriel – Teodosie”. A fost practic una din cele două hotărâri de Guvern ce au presupus eliberarea din funcţii a unor subprefecţi, cei din Bihor şi Tulcea, în cazul subprefectului de Tulcea fiind vorbadespre o încetare a detasării … la cerere!

Gabriel – Teodosie Marinov a fost numit în funcţie după şedinţa Guvernului din 25 iunie 2019, la circa două săptămâni după ce fostul subprefect, Corvin Bangu, pe principiul mobilităţii, a fost numit inspector guvernamental. HOTĂRÂREA privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Tulcea de către domnul Marinov Gabriel-Teodosie a avut ca şi termen şase luni de zile (cu caracter temporar), iar pentru a nu i se prelungi acest termen fostul subprefect de Tulcea, Gabriel – Teodosie Marinov, a cerut el însuşi încetarea detaşării cu doar o ui înainte de împlinirea celor şase luni.

După publicarea în Monitorul Oficial al României a Hotărârii privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Tulcea de către domnul Marinov Gabriel – Teodosie, Instituţia Prefectului Judeţ Tulcea va doar prefect aşa cum, din păcate, mai sunt şi alte prefecturi din ţară. Să sperăm că nu pentru mult timp…

 

Back to top button