fbpx
Consiliul Judeţean

Horia Teodorescu: „Vom avea una dintre cele mai frumoase faleze din România!“

Afirmația a fost făcută astăzi, 12 iulie 2023, în cadrul conferinței de presă în care președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a anunțat evenimentul de inaugurare a investiției privind faleza și portul Tulcea: festivalul Delta Waves, programat pentru weekendul 28-30 iulie 2023. În deschiderea discuțiilor, președintele Teodorescu a vorbit despre cele mai mari provocări ale investiției privind modernizarea portului și falezei din municipiul Tulcea, insistând asupra faptului că cea mai complicată parte a proiectului a fost, de fapt, preluarea falezei în administrare locală. Video mai jos

 

Cele mai importante investiții

Șeful administrației județene a mai vorbit, de asemenea, despre cele mai importante realizări ale ultimilor ani și ale perioadei ce urmează:

Faleza și portul Tulcea cred că reprezintă pentru mine una dintre cele mai mari realizări din acești 10 ani de mandat ca președinte al Consiliului Județean Tulcea, realizări care au căpătat finalitate. Dacă ne gândim că noi, cei de la Tulcea, am fost cei care au  avut inițiativa totală pentru investiția privind construcția podului, acum portul, urmează sala sporturilor și Spitalul Județean de Urgență Tulcea, putem spune că până la finalul anului viitor închidem marile investiții pe care ni le-am propus în ultimii patru ani. Sunt multe lucrări, nu intenționez să trec în revistă toate proiectele reușite de noi, dar sunt investiții de temelie pentru dezvoltarea județului nostru pe mai multe direcții. Au fost nenumărate greutăți pe parcurs, așa este peste tot atunci când vrei să faci o investiție, nu este așa ușor, dar bucuria este cu atât mai mare atunci când vezi că așa lucrurile capătă o finalitate. Faleza municipiului Tulcea reprezintă o investiție – reper pentru județul nostru, iar eu sper că festivalul își propune să marcheze această inaugurare așa cum se cuvinte, întrucât acest lucru se face o dată în viață“, a mai transmis președintele Teodorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button