fbpx
Consiliul Judeţean

Hram la Catedrala Episcopală Sfântul Nicolae

Marți, 6 decembrie 2022, administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, a participat, la Catedrala Episcopală Sfântul Nicolae, la Slujba Sfintei Liturghii săvârșită de Prea Sfinția Sa Visarion, Episcopul Tulcii, cu prilejul hramului acestui lăcaș de cult.

Preasfinția Voastră, Preacucernici Părinți, dragi enoriași tulceni, în astfel de momente, noi, autoritățile locale, se cade să vorbim mai puțin și să ascultăm mai mult, să ascultăm povețele Preasfinției Voastre, să ascultăm oamenii, să ascultăm cuvântul Domnului și cu toții să ascultăm colindele acestui minunat cor al Episcopiei, care ne-a insuflat deja magia Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului.

          La mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc astăzi ziua numelui și, așa cum spuneați dumneavoastră, dragostea de oameni și dorința de a face bine în aceste zile să ne țină și după Sfintele Sărbători“, a declarat administratorul public al județului, Dumitru Mergeani.

Preotul paroh al Catedralei Episcopale, Bogdan Herța, a declarat că și în acest an cantina parohiei a funcționat, asigurând zilnic hrană pentru nevoiași, iar cu ocazia hramului, au fost pregătite 400 de pachete cu alimente pentru cei prezenți la Sfânta Liturghie. Nu în ultimul rând, reprezentanții Catedralei Episcopale au oferit pachete cu alimente bătrânilor instituționalizați la Căminul „Sfântul Nectarie“ din municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button