fbpx
Ştirea zilei

Inaugurarea Portului Turistic Jurilovca – instrucțiuni rutiere!

Chiar dacă nu este Sărbătoarea Borsului Lipovenesc de la Jurilovca, inaugurarea Portului Tutistic va fi un eveniment care va aduce în localitatea de pe malul lacurilor Razim și Golovița mii de vizitatori.

Ne așteptăm la mulți vizitatori mâine, la inaugurarea noului port turistic.
Așa că am luat măsuri speciale pentru a vă putea asigura locuri de parcare. Vă rog să respectați indicațiile agenților de poliție și ale agenților de ordine.” a transmis azi primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion.

Show-ul de drone de la inaugurarea noului port turistic din Jurilovca va fi, cu siguranță, cel mai spectaculos show de drone care va avea loc în Dobrogea și nu numai.
Timp de 7 minute și 15 secunde, peste 200 de drone vor spune povestea pescarilor care sunt surprinși în larg de furtună și reușesc să se întoarcă în port în siguranță, spre ușurarea celor dragi. Pentru acest spectacol, Nicu Alifantis a compus special piesa „Întoarcerea în port”, colaborând cu doamnele de la Juraveli, unul dintre ansamblurile locale care păstrează și promovează tradițiile muzicale ale minorităților din comuna noastră.
Pentru a vă bucura de o experiență completă în timpul show-ului, atât din punct de vedere al sunetului, cât și al imaginii, vă recomand să vă aflați, începând cu ora 22.00, în zona de vizibilitate maximă.” a mai transmis primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE