fbpx
Ştirea zilei

Început de an cu „tărie”: Trei zile cu alcool … la bord!

Infracțiuni la regimul circulației au fost constatate de polițiștii tulceni zilnic în primele trei zile ale anului, o dovadă că pe drumurile publice anul a început cu „tărie”.

La data de 1 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Slava Cercheză  au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Slava Cercheză, în timp ce conducea un auto pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 2 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihai Bravu au depistat un bărbat din comuna Mihai Bravu, în timp ce conducea un auto pe DJ 229, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 3 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topolog au depistat un bărbat de 62 de ani, din comuna Topolog, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Făgărașu Nou, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cerectare penală.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button