fbpx
Comunicate

Jandarmul Sorin Andrici a alergat pentru construirea unui spital pentru copiii cu autism

Sâmbătă, 01 aprilie, jandarmul tulcean, Sorin Andrici, a luat startul la Ultramaraton Galați 24H, un eveniment  la care au participat peste 500 de concurenți pentru a sprijini lupta cu autismul. Competiția s-a  desfășurat în pădurea Gârboavele, unde zeci de echipe din toată țara, formate din câte 15 alergători, au concurat pentru un loc pe podium și pentru speranța construirii unui spital pentru copiii cu autism.

Jandarmul a alergat timp de 24 de ore pentru a susține cauza copiilor cu autism, iar ieri, de Ziua Internațională a Conștientizării Autismului, a urcat pe podium, cu 154 km alergați, clasându-se pe locul III atât la proba de individual, cât și de echipă. Nu a fost o competiție ușoară pentru plt.adj.șef Sorin Andrici, deoarece au trecut doar două săptămâni de la participarea sa la Campionatul Mondial de Ultramaraton 6 zile din Italia, unde a alergat peste 500 km. Chiar dacă ar fi trebuit să se afle într-o perioadă de refacere, acesta a ales să alerge pentru copiii cu autism, în ciuda ploii, frigului și traseului anevoios care a fost parcurs prin pădure.

Evenimentul a fost organizat în scopul construirii primului Centru de Excelență în Recuperarea Autismului, dedicat tuturor persoanelor cu autism, indiferent de vârstă.

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button