fbpx
Minorităţi

Jubileu pentru deputatul Silviu Feodor, președintele Comunității Rușilor Lipoveni din România

Astăzi îi urăm „La mulți ani!” deputatului Silviu Feodor, președintele Asociației etnice „CRLR”, inginer constructor, fost preparator universitar, director de firmă și asociat la împlinirea jubileului!

S-a născut pe 13 august 1973 în localitatea Carcaliu, județul Tulcea. În anul 1994, a absolvit Colegiul Tehnic de Construcții, specializarea Mecanizarea Construcțiilor, de la Universitatea Tehnică de Construcții din București, iar în anul 2000 – Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole, specializarea Ingineria și Managementul Lucrărilor de Construcții din cadrul aceleiași universități, unde, între anii 2000 și 2001, a urmat și cursurile postuniversitare de Studii Aprofundate (Master), specializarea Tehnologii speciale în Construcții.

În perioada 1998 – 2000, a urmat Cursul de pregătire a personalului didactic la Universitatea Tehnică de Construcții din București.

Între 2001 și 2003, a lucrat ca preparator universitar la Catedra de Construcții Civile, Inginerie Urbană și Tehnologică de la Universitatea Tehnică de Construcții din București. După care, a fost subinginer și inginer la diverse firme de construcții.

În anul 2010, a fost numit director adjunct al CRLR, apoi director executiv interimar, iar între 2014 și 2016 a fost director executiv al Comunității Rușilor Lipoveni din România.

Din 2016 și în prezent este președintele ales al Asociației „CRLR”, iar în 2020 a fost ales deputat, reprezentând în Parlamentul României Comunitatea Rușilor Lipoveni din România (legislatura 2020-2024).

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE