fbpx
Alte partideTulcea

Laurenţiu MOCANU – PRO România: Avem echipe de specialişti pregătiţi să-i ajute pe fermieri!

- articol de informare electorală

Numele meu este Laurenţiu MOCANU şi sunt un tânăr întreprinzător, lucrez împreună cu fraţii mei la dezvoltarea afecerii noastre de familie în domeniul agriculturii. Sunt absolvent al Facultăţii de Management şi Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală, cu maşter în Dezvoltare Rurală.

Din 2015 am şi un parteneriat cu o multinaţională producătoare de input-uri (produse agricole) în agricultură, oferind consultanţă fermierilor din judeţul Tulcea.

Sunt onorat de faptul că Pro România mizează pe un tânăr de 30 de ani, pentru câştigarea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea.

Pro Romania are drept obiectiv principal reforma modului în care se face administraţia publică locală, la nivelul fiecărei comune, al fiecărui judeţ (!) iar eu sunt în deplin acord cu această Reformă.

CE VOI FACE DIN POZIŢIA DE PREŞEDINTE AL CONSILIULUI JUDEŢEAN TULCEA

Judeţul Tulcea are nevoie de apă pentru ca oamenii să aibă pâinea cea de toate zilele pe masă. Avem echipe de specialişti pregătiţi să-i ajute pe fermieri, pentru creşterea suprafeţei irigabile a judeţului Tulcea.

Bursa agricolă şi modernizarea târgurilor, asocierea UAT- urilor pentru implementarea unor proiecte de anvergură cu scopul reducerii costurilor aferente cheltuielilor pentru iluminatul public, asigurarea apei şi a canalizărilor în toate localităţile judeţului Tulcea.

Principiul primordial după care ne vom desfăşura activitatea politică şi administrativă în cadrul Consiliului Judeţean Tulcea este colaborarea cu toate formaţiunile care vor fi parte a deliberativului judeţean: Plecăm de la un moment 0, în data de 27 septembrie, şi dorim ca toate deciziile care se vor lua, să fie, în primul rând, în folosul judeţului şi a locuitorilor săi pentru că trebuie să folosim experienţa tuturor.

Cu respect, Laurenţiu Mocanu
candidat pentru funcţia de Preşedinte
al Consiliului Judeţean Tulcea

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul PRO România, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200010

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE