Tulcea

Laurenţiu MOCANU – PRO România: Candidaţi tineri pentru Valea Nucarilor, Somova şi Chilia Veche!

- articol de informare electorală

Numele meu este Laurenţiu MOCANU, am 30 de ani şi sunt un tânăr întreprinzător în domeniul agriculturii. Sunt absolvent al Facultăţii de Management şi Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală, cu maşter în Dezvoltare Rurală.

Candidez pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea alături de la fel de tinerii mei colegi candidaţi pentru funcţia de primar din Valea Nucarilor, Somova şi Chilia Veche pe care aş vrea să îi prezint cu această ocazie.

Cătălin MOCANU – primar pentru Valea Nucarilor
28 ani
Absolvent al USAMV BUCUREȘTI , zootehnist, cu un master în antreprenoriat în zootehnie, este un tânăr fermier din Comună Valea Nucarilor, și are o afacerea în creșterea animalelor și agricultură!
Deși suntem în secolul XXI, când infrastructura și utilitățile minim necesare ar trebui să fie prezente de mult în viețile cetățenilor, la Valea Nucarilor aceste lucruri sunt și acum o necesitate .
Fără o experiență politică, Cătălin Mocanu urmărește ca și proiecte, modernizarea de drumuri de interes local în Valea Nucarilor, modernizarea rețelei de apă în toată comună și conectarea acesteia la potențialul turistic al zonei. Promovată ca și zona de interes turistic, nu doar de tranzit!

Consider că cetățenii și comunitatea noastră merită cu adevărat o schimbare în bine, o schimbare pe care să o facă o echipă cu viziune, și mai ales, o echipă care să își asume responsabilitatea” – este deviza candidatului nostru de la Valea Nucarilor, Cătălin Mocanu.

Elena VISTERNEANU – primar pentru Somova
35 de ani,
Absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine și a Facultății de Management Finanțe Bănci, a decis să se reînscrie în cursa pentru funcția de primar al comunei Somova din partea echipei Pro România. În trecut a deținut funcția de viceprimar al comunei, dar,după un an a fost demisă pentru că nu “gândea” la fel cu edilul!

Somova e comuna care a stat pe loc! Infrastructura (canalizare, asfalt, trotuare și treceri pentru pietoni), modernizarea școlilor și construirea unei Grădinițe cu program prelungit, igienizarea comunei, nu sunt doar proiecte de campanie, ci sunt primordiale comunei!!! Ambiția și determinarea mă definesc și împreună cu echipa, una tânără și hotărâtă, dar şi cu sprijinul oamenilor de bine, vom reuși să aducem comuna la standarde normale, specifice secolului XXI.” – este deviza candidatei noastre de la Somova, Elena Visterneanu.

Timur CIAUŞ – primar pentru Chilia Veche
38 ani,
Absolvent al Facultăţii de Ştiințe Economice cu master în Management colegul nostru de la Chilia Veche este un om cu experienţa administrării propriei sale firme pentru care a atras importante fonduri europene.

Nu îţi trebuie experienţă administrativă să observi problemele acute ale comunităţii. Cauzele acestora se regăsesc, în mod sigur, în muntele de dosare şi hârtii aflate în sediul primăriei, de aceea prima măsură pe care o voi lua, desigur, în situaţia în care voi obţine încrederea alegătorilor, prin vot, va fi aceea de a sesiza Curtea de Conturi sau o firmă de audit, şi doar după rapoartele acestora voi lua în primire mandatul de primar pentru a şti de unde, cum şi cu ce plec la drum” este deviza candidatului nostru de la Chilia Veche, Timur Ciauş.

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul PRO România, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200010

Back to top button