fbpx
Alte partideTulcea

Legea care elimină pensiile speciale ale parlamentarilor a fost promulgată

- declaraţie politică a deputatului USR Tulcea, Eugen Terente

„Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care au fost eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor. Ne tinem de cuvant si facem pasi mici, dar hotarati, catre normalitate.”, a declarat azi deputatul USR Tulcea, Eugen Terente.

Președintele României a promulgat azi legea prin care au fost eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor.
Am promis că vom reuși să ducem la bun sfârșit acest demers și am reușit.
Nu e decât un prim pas în repararea inechităților din viața noastră publică. O decizie pe care românii o așteptau de ani de zile și de care n-ar fi trebuit să fie nevoie dacă fostele majorități parlamentare ar fi ascultat de vocea oamenilor. Pensiile speciale au fost de la bun început sfidătoare și imposibil de justificat moral.” a transmis, la rândul său, copreşedintele Alianţei USR PLUS, Dan Barna.
Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi al Senatului a votat pe 17 februarie pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Potrivit proiectului adoptat, nu se vor mai acorda nici cele aflate în plată. ” a reamintit deputatul USR Tulcea, Eugen Terente, care a mai precizat faptul că „acesta este doar începutul. Vor urma şi pensiile speciale ale altor categorii„.
Eugen Terente, deputat al Alianţei USR PLUS Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE