Alte partideTulcea

Legea care elimină pensiile speciale ale parlamentarilor a fost promulgată

- declaraţie politică a deputatului USR Tulcea, Eugen Terente

„Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care au fost eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor. Ne tinem de cuvant si facem pasi mici, dar hotarati, catre normalitate.”, a declarat azi deputatul USR Tulcea, Eugen Terente.

Președintele României a promulgat azi legea prin care au fost eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor.
Am promis că vom reuși să ducem la bun sfârșit acest demers și am reușit.
Nu e decât un prim pas în repararea inechităților din viața noastră publică. O decizie pe care românii o așteptau de ani de zile și de care n-ar fi trebuit să fie nevoie dacă fostele majorități parlamentare ar fi ascultat de vocea oamenilor. Pensiile speciale au fost de la bun început sfidătoare și imposibil de justificat moral.” a transmis, la rândul său, copreşedintele Alianţei USR PLUS, Dan Barna.
Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi al Senatului a votat pe 17 februarie pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Potrivit proiectului adoptat, nu se vor mai acorda nici cele aflate în plată. ” a reamintit deputatul USR Tulcea, Eugen Terente, care a mai precizat faptul că „acesta este doar începutul. Vor urma şi pensiile speciale ale altor categorii„.
Eugen Terente, deputat al Alianţei USR PLUS Tulcea
Back to top button