fbpx
Sănătate

Medicul anului 2023 vine la Routine Med! Dr. Covaciu Alexandru: „Meseria de MEDIC nu există. Este un stil de viată!”

Routine Med are plăcerea de a anunța venirea în echipa noastră a Dr. Covaciu Alexandru , un tânăr cardiolog dedicat și entuziast. Dr. Covaciu va consulta pacienții la Routine Med Tulcea începând cu 6 și 7 iulie 2024, și va fi prezent la fiecare două săptămâni pentru a oferi consultații de specialitate.

Dr. Covaciu Alexandru  și-a început cariera medicală cu internshipuri în prestigioase instituții europene, precum University Do Mihno din Portugalia și Spitalul Universitar Koln din Germania. A continuat să își perfecționeze cunoștințele și abilitățile printr-o bursă Erasmus la Universitatea Tehnică Dresden – Facultatea de Medicină Carl Gustav Carus Dresden.

Experiența sa vastă include rezidențiate în cardiologie la Spitalul Clinic Județean Brașov și Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara. În prezent,  Dr. Covaciu Alexandru  este doctorand în științe medicale la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie George Emil Palade Târgu Mureș și a finalizat un master în Managementul Serviciilor Sociale și de Sănătate la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara și efectuează o supraspecializare în Cardiologie Interventională la Spitalul Universitar de Urgentă Bucuresti.

Pe lângă activitatea sa clinică, Dr. Covaciu Alexandru  este implicat activ în societăți profesionale și organizații non-guvernamentale. Este membru al Societății Române de Cardiologie, Societății Europene de Cardiologie și Societății Europene de Cardiologie Intervențională. De asemenea, ocupă funcția de președinte al ONG-ului Caravana cu Medici, o organizație dedicată îmbunătățirii accesului la servicii medicale în comunitățile rurale.

Dr. Covaciu Alexandru a fost nominalizat la premiul Medicul Anului 2023 în cadrul galei Romanian Healthcare Awards, fiind cel mai tânăr medic nominalizat la această distincție.

Alături de Dr. Licheardopol Leonard Alex, un cardiolog cu vastă experiență, recunoscut pentru profesionalismul său, echipa noastră de cardiologie continuă să fie întărită de Dr. Covaciu Alexandru .

Ne bucurăm să îl avem alături pe Dr. Covaciu Alexandru  și suntem încrezători că va aduce un plus de valoare echipei noastre de cardiologie.  Împreună cu Dr. Licheardopol Leonard Alex, vom continua să oferim pacienților noștri îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate,” a declarat conducerea centrului Routine Med.

Nu mai pierde timp! Sună acum la 0240.530.751/0728.212.508  și programează-ți consultația la Routine Med, pentru că sănătatea ta merită ce este mai bun!

 Routine Med – ai grijă de sanatatea ta !

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE