fbpx
Consiliul Judeţean

Micii agricultori tulceni, premiați de Consiliul Județean Tulcea

Dumitru Mergeani, administrator public al județului Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 11.00, la festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului „Micul Agricultor“, ajuns, în acest an, la cea de-a treia ediție.

În cadrul acestui concurs propus de Consiliul Județean Tulcea, micii tulceni au fost invitați să se implice în activități de cultivare a legumelor și să creeze colaje care să prezinte ceea ce au realizat.

Zeci de tineri au răspuns pozitiv invitației lansate de instituția administrației publice județene, patru dintre ei fiind premiați în cadrul festivității organizate la sala „Dobrogea“ a Consiliului Județean Tulcea:

Marele premiu – Călin Oancea

Premiu special – Maria Ciobanu

Premiu special – Rebeca Ionela Lesnic

Premiu special – Crina Andreea Zigarov

Aș dori să vă mulțumesc pentru faptul că ați participat la ediția a treia a acestui concurs propus de Consiliul Județean Tulcea. Este foarte frumos că aveți și proiecte în afara școlii, activități extrem de frumoase, care vă oferă posibilitatea de a vă implica în activități extracurriculare. Este deosebit de important că voi chiar ieșiți din casă și nu utilizați excesiv gadgeturile“, a transmis, în cadrul evenimentului, administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE