fbpx
Alte sporturi

Minifotbal: WolfsTulcea în primele opt din țară la Old Boys!

La sfârșitul acestei săptămâni, la Râșnov, a avut loc turneul final al Campionatului Național de Old Boys, o competiție ce a adunat spuma practicanților de minifotbal trecuți de prima tinerețe dar încă…verzi. Iar unii dintre ei chiar mai talentați decât mulți jucători sub 35 sau chiar 30 de ani…

Campioana județului Tulcea, Wolfs, în formula Lupu Alin (sponsor jucător), Mărginean Cosmin, Bunduc Octavian, Ceică Daniel,  Crețu Nicu, Ivănică Cristian, Pascale Marcel, Simion Ionuț, Vrămultet Dorin,  Tudorache Daniel și Alempi Ivan cu Nitor Ionuț Cristian delegat oficial nu a debutat prea bine la acest turneu fiind învinsă în primul meci cu 5-1 de Dolce Vita Târgu Jiu, considerată o echipă favorită la câștigarea titlului. Ceea a și fost adevărat…

În al doilea și ultimul meci al grupei de trei, meciul cu Vulturii Dej avea să fie decisiv și astfel tulcenii au dat tot ce au avut mai bun și s-au impus cu 2-1.

De pe locul doi al grupei, Wolfs a jucat în optimi cu câștigătoarea grupei B, Gufirosa Iași pe care a invins-o la 7 m cu 7-6 după ce la finalul timpului regulamentar a fost 2-2.

În sferturile de finală în schimb meciul contra celor de la Tazmanschadt București a fost unul de coșmar:  2-8 la capătul unui joc foarte slab făcut de tulceni.

Chiar și așa, faptul că echipa campioană a județului Tulcea s-a numărat printre cele mai bune opt din țară și a pierdut doar în fața echipelor care și-au disputat finala, câștigată de Dolce Vita Târgu Jiu merită felicitări! Bravo, Wolfs Tulcea!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button